Hvorfor deltage som udstiller?

Arbejder I hårdt på at fremme den bæredygtige omstilling, og er I innovative og nytænkende på bæredygtighedsområdet? Har I bæredygtige produkter, budskaber og løsninger, så har I på BÆREDYGTIG livsstil - AALBORG mulighed for at komme i kontakt med og sælge til interesserede nordjyder, som har samme fokus og som ønsker at lade sig inspirere til en mere bæredygtig hverdag.

Som udstiller kan du få en stand inden for lige netop det område, hvor dine produkter og dine løsninger hører til. Det er dog vigtigt, at din virksomhed eller forretning har en bæredygtig profil og at dine produkter har et bæredygtigt fokus. Bæredygtighed kan være mange ting, og messen vil både byde på produkter og løsninger, som har et miljø- og klimamæssigt afsæt, og sparer på det overordnede CO2 regnskab i form af f.eks. energibesparelser og genbrug. Men messen vil også fokusere på social bæredygtighed, hvor helbred, livskvalitet, fællesskaber osv. er vigtige parametre.

Så har du energibesparende løsninger, møbler fremstillet af genbrugsmaterialer, økologiske fødevarer, miljøvenlige plejeprodukter eller produkter som fremmer forbrugernes livskvalitet, som f.eks. kunst, rejser med så lidt miljøbelastning som muligt, fokus på livskvalitet og fællesskaber, så er BÆREDYGTIG livsstil stedet, hvor vi samler en række udstillere med samme mission; nemlig at fremme en bæredygtig livsstil.

Lav en uforpligtende standforspørgsel

Krav til materialeforbrug

Der lægges stort fokus på at afvikle BÆREDYGTIG livsstil så bæredygtigt som muligt – så frem for bare at snakke om, hvad der kan gøres, vil vi gerne efterleve det. Det har du som udstiller mulighed for at bidrage til, bl.a. gennem valg af materialer til branding.

For at undgå spild i forbindelse med uddeling af materialer til de besøgende, opfordrer vi udstillerne til at følge en "no giveaways policy". Har man som udstiller brug for at videregive relevante informationer, opfordrer vi til, at dette gøres elektronisk. Derudover opfordrer vi til, at udstillernes medbragte materialer er tidsløse og dermed ikke indeholder årstal eller billeder, der skal ændres fra år til år. Vi opfordrer desuden udstillerne til at benytte teknisk udstyr fremfor trykt materiale til at fremhæve deres standområde. 

Markedsføring & Presse

Læs mere om markedsføring, presse og akkreditering her

Standplan & Priser

Se standplan og læs mere om standpriserne her

På scenen i hal A vil Reusers og Little Reusers husere. Hvis du ønsker at deltage med en reol/stadeplads, så kontakt Christina på christina(ad)littleresusers.dk.

Messedeltagelse med effekt

Benyt vores messe-guide, så du får mest muligt ud af din deltagelse på messen. Find den her