Hvorfor besøge Bæredygtig livsstil?

Fordi du er interesseret i at gøre en forskel. Fordi du ved, at vi skal stå sammen om forandring. Fordi du vil tage ansvar.

Genbrug og bæredygtighed går hånd i hånd. Selvom du ønsker at leve bæredygtigt, er det jo ikke ensbetydende med at du ikke må købe tøj eller indrette dit hjem med flotte ting og sager, men du kan træffe bæredygtige valg, når du forbruger. Det mest bæredygtige og ansvarlige valg er selvfølgelig at undlade at forbruge, men når du køber genbrug, lever varerne længere, og derved bruges færre råstofferne og energiforbruget er mindre.

På Bæredygtig livsstilsmarkedet får du muligheden for at købe nyt brugt tøj, sko og smykker, som andre ikke længere har brug for, men som for dig er nyt og spændende.

Du får også muligheden for at købe pynt, møbler, lamper osv. til dit hjem, som alt sammen har været til pynt eller glæde og nytte i andre hjem, før det kommer hjem til dig.

Og musik behøver ikke udelukkende at komme fra Spotify eller lignende musiktjenester; gamle vinyler kan noget og Pladebørsen bugner af vinyler!

Åbningstider

Lørdag 20. august kl. 10-17
Søndag 21. august kl. 10-17

 

Entré

1-dagsbillet
Voksne: 30 kr. online / 40 kr. i døren
Børn 0-13 år: Gratis

2-dagsbillet
Voksne: 50 kr. online / 60 kr. i døren
Børn 0-13 år: Gratis

Standplan

Klik på billedet for at se stor version.

 

Find vej

Bæredygtig livsstil 2022 finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center

Med bil

Det er nemt at finde vej til Aalborg Kongres & Kultur Center. Der er gode motorvejsforbindelser næsten direkte til centret. Vores parkeringstjeneste ovenfor obs obs viser, hvor der lige nu er ledige parkeringspladser i Aalborg Centrum. Tjenesten er forbundet til Aalborg Kommunes P-standere rundt i byen og bliver derfor opdateret hvert minut. Du kan derfor altid se hvor der er ledige pladser, når du er på vej til os.

Du kan også hente App’en ‘Aalborg City’, som viser dig de nærmeste p-pladser samt hvor mange pladser, der er ledige.

Adresse
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

P-pladser ved Kongrescentret
Betaling i nedenstående tidsrum.
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16
P-afgift pr. time kr. 7,- (Dog max. 35 kr. pr. døgn)

Parkeringsoversigt
Du skal tilmelde parkering i p-automaten med dit betalingskort eller parkeringsapp ved ankomsten. Hvis du parkerer mere end 5 timer den samme dag (uafbrudt og inden for betalingstiden), vil resten af din parkering den dag være gratis. Husk at checke ud! – Ellers sker det automatisk 2 døgn efter ankomst.

Takster fra øvrige p-pladser i Aalborg fremgår af skiltene på stedet.

Ladestander for elbiler
Elbiler kan oplades gratis fra de to ladestik, som forefindes ved indkørsel til parkeringshuset. Stikkene giver 220 Volt, op til 16A hver. Opladning af elbiler stilles gratis til rådighed af Aalborg Kommune som en del af kommunens arbejde for bæredygtig trafik. Bemærk venligst at elbiler skal betale normal P-afgift ved disse ladepladser.

Med tog og bus

Aalborg Kongres & Kultur Center ligger blot 100 meter fra Aalborgs centrale trafikale knudepunkt for offentlig transport, John F. Kennedys Plads. Her finder du både Aalborg Busterminal og Aalborg Banegård.

Med DSB kan du køre til/fra Aalborg fra de fleste større byer i Jylland, på Fyn, Sjælland og København på en nem og behagelig måde. Regionaltogene kører også til og fra Hirtshals og Frederikshavn hver time. DSB forbinder også Aalborg med togforbindelser til de øvrige større byer i Danmark.

Fra Aalborg Busterminal kan du komme til/fra Aalborg fra de øvrige store byer i Danmark med ekspresbusser. Nogle af operatørerne har også forbindelser til byer i det øvrige Europa.

Flextur
Nordjyllands Trafikselskab tilbyder flextur, som er kollektiv trafik fra adresse til adresse. Eneste krav er, at start-adressen ligger i Region Nordjylland. Flextur kan bestilles på NT.flextrafik.dk, i appen Flextrafik eller tlf. 9934 1134. Yderligere info finder du her.

Flexhandicap
Flexhandicap er et tilbud om kollektiv trafik til personer med et fysisk handicap. Flexhandicap kan bestilles på NT.flextrafik.dk eller tlf. 9810 1555. Yderligere info finder du her.